Ti mit gondoltok, miért ilyen flegma velem ez a sminkes?
Előre is bocsánat a hosszúságért!
Mostanában keresgettem sminkest, én személyesen indultam körüljárni, hogy ki dolgozik akkor amikor én igénybe szeretném venni a szolgáltatást. Eközben egy barátnőm is pont aznapra keresett sminkest. (Ez egy hétvégi nap, pont ünnep előtt, ezért ilyen nehéz találni most.) Ő kiírta a közösségi oldalára, hogy kit keres, milyen célból. Rengetegen segítettek neki megtalálni a sminkesét, szóval neki meglett, de ráírt egy lány, hogy ő is tudná vállalni, elkezdett beszélgetni vele, és megbeszélte, hogy nekem kéne megcsinálni a sminkem, kb mindent megbeszéltek,elküldte a lány a munkáit, azokat nagyon gyorsan átfutottam, de másnap ráírtam, hogy azért én is egyeztessek már vele. Már probléma volt azzal, hogy vissza se akart írni, barátnőmnek kellett ráírni, hogy írjon már vissza nekem. Visszaírt, de valami hihetetlen flegmán, ezzel én nem törődtem, újra írtam az időpont ügyében, mire visszaírta, hogy neki pont jó az az időpont, és rengeteg „xd”-t is tett hozzá, írtam még egy kérdést, amit több óra után láttamozott be, és azóta sem írt. Közben rájöttem, hogy párom exének és annak családjának hatalmas barátnője, vajon ezért ír ilyen hülyén? Tudni kell azt is, hogy párom exe még mindig odavan páromért. De vajon ez játszik közre, vagy miért? Mert barátnőmnek olyan angyalian kedvesen, aranyosan írt. Nem hozzá fogok menni sminket csináltatni ez már biztos, találtam jobb sminkest, de azért zavar ez, és az sem lepne meg, hogy majd még aznap rám írna, hogy ó hát ő várt, de mivel egyáltalán nem pontosítottunk, és azt látom, hogy csak az agyamat akarja húzni, így elejébe mentem a dolgoknak és nem fogok sminkes nélkül maradni, pedig lehet erre is játszott volna. Ti hogy reagálnátok egy ilyen helyzetre?
Szia!
Én is sminkes vagyok, és ugye ez munka, szóval a lánynak is csak jó lenne, ha hozzá mennél sminket csináltatni. Szóval szerintem nem az párod exe miatt van, csak simán ilyen a leányzó stílusa.
Ne foglalkozz vele, és ne is kombinálj. Csak magadnak, vagy a kapcsolatodnak ártasz vele. A párod veled van, veled boldog. Csak ez számít, nem a párod ex barátnőjének barátnője bunkó stílusa! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!