Karrier vagy igaz szerelem? Melyiket választanád, ha csak egyet lehetne és miért?
Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 15:30
11/12 anonim válasza:
A karriert. Sosem vágytam családra, úgy hiszem, hogy ez már nem is fog változni. Ha a párkapcsolatot választom, akkor - legyen bármennyire is tökéletes és idilli a mellettem lévő ember - meg fogom unni, és azon fogok töprengeni, mi lett volna, ha nem adok fel miatta mindent, ami nekem fontos. Karrier esetén viszont minden nap új dolgokat próbálhatsz ki, az életed folyamatosan érdekes marad. Én ezért választanék így. De szerencsére nem kell választani :)
12/12 anonim válasza:
Mindenképpen az igaz szerelmet.
Mindig fontosabb volt számomra a család mint a karrier. Meg az őszinte, viszonzott szerelem fantasztikus érzés, és sokkal több boldogságot tud adni, mint a karrier, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!