Hogy lehet biztos, hogy VV Fanni halott, ha nincs holtest?
És beismerő vallomás sem?
Mi alapján lehet még arra következtetni, hogy halott?
Ki az a VV Fanni? Komolyan naponta kismillió másik embert megölnek, köztük más hivatásosokat is, mégse cikkeznek róluk naponta.
Tudom, az emberek szeretnek csácsogni, de akiknek valóban számít valamit az egész történet az az adott illető családja, barátai, aztán szevasz.
De pont ez az, hogy ezen az ügyön keresztül belelátunk azok ügyeibe is kikéről nem cikkeznek.
És én sem néztem a valóvilágot, ettőlmég a ezt csajt is sajnálom...
Ez az, hogy nem látunk épp bele, mert azokról nem írnak. Van rengeteg hasonló(!) eset és ennyi.
Mint ember kár érte persze, de semmivel sem több mindazoknál akik nem szerepeltek tv-ben például. Mert amúgy ez a lány se tett le semmit az asztalra, annyi volt a szerencséje, hogy beválasztották valamilyen műsorba és ennyi.
"Valaki kérdezze már még meg hogy "Ki az a VV Fanni?" mert annyira menő a kamu tudatlanság"
Szerintem meg az a szánalmas ha valaki tudja ki ő, mert akkor azt jelenti hogy nézte azt a szenny műsort.
Én voltam az első, aki kérdezte.
A kérdésemben volt némi szarkazmus, mert bár nem nézek vagy 10 éve tv-t, az online hírekben már pár napja látom, hogy most ezt eszi a nép.
De máshogy kérdezem: a "tv szereplésén" kívül van bármi, amit tudnom kéne róla? Hiányozni fog a társadalomnak? Kevesebb adó kerül az államkasszába?
Vagy csak egy hagyományos semmirekellő celeb /volt/?
"Hiányozni fog a társadalomnak? Kevesebb adó kerül az államkasszába?
Vagy csak egy hagyományos semmirekellő celeb /volt/?"
Egy "senki" volt, bizony. De nálatok csakis értékesebb lehetett ha az elképesztően alacsony érzelmi intelligenciátokat és nullás erkölcsi értékeiteket nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!