Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Krencsey Hella, Viaszbaba:...

Krencsey Hella, Viaszbaba: Színésznőt szerettem c. könyvéhez kapcsolódik a kérdésem. Szerintetek fair dolog így titkolózni és ezzel egy jó pár színésznőt belekeverni?

Figyelt kérdés
Van aki biztos benne, hogy U.D. más K.Zs.-ra esküszik, de van itt Sh.J., E.E. Nem lenne tisztább neki is névvel, arccal kiállni, és elmondani, hogy mi baja és kész? Sokakat belekever, plusz olyan szép ez az igazságért való küzdelem, hogy mindenkiről lerántja a leplet, csak ő marad anonim...

2017. dec. 3. 21:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Gábor Vers"És amikor megírtam neki ezeket, bannolt, és kitiltott a színésznő hivatalos oldaláról is, a saját oldaláról is."

A színésznő hivatalos oldalárólcsak a színésznő tud kitiltani.

Hacsak nem a színésznő megadta neki a jelszavát. Ez utóbbi esetben viszont a színésznő saját ügye, saját dolga. A jelszót pedig bármikor megváltoztathatja.

2018. márc. 25. 19:41
 12/14 anonim válasza:

"A törtènet igaz,kollègája voltam a lánynak,aki írta.Senkiről nem lehet leplet lerántani,vagy a nevèt kiírni,mert az rágalmazás."

Ez is marhaság. Rágalmazás akkor, ha nem tudja bizonyítani a leírtakat.

2018. márc. 25. 19:43
 13/14 anonim válasza:

"A kérdező kommentje:

Ez nekem is eszembe jutott, hogyha nem egy ismert színésznőről lenne szó, érdekelne bárkit is?? "

És ebben mi a meglepő, vagy mi az új?

Ha Szabó 23 Károly nagyon hangosat pulizik az utcán, az nem hír. Ha Károly herceg teszi ezt, akkor tele lesz vele a világsajtó. Így működik a világ.

2018. márc. 25. 19:49
 14/14 anonim válasza:
pukizik.
2018. márc. 25. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!