Krencsey Hella, Viaszbaba: Színésznőt szerettem c. könyvéhez kapcsolódik a kérdésem. Szerintetek fair dolog így titkolózni és ezzel egy jó pár színésznőt belekeverni?
Gábor Vers"És amikor megírtam neki ezeket, bannolt, és kitiltott a színésznő hivatalos oldaláról is, a saját oldaláról is."
A színésznő hivatalos oldalárólcsak a színésznő tud kitiltani.
Hacsak nem a színésznő megadta neki a jelszavát. Ez utóbbi esetben viszont a színésznő saját ügye, saját dolga. A jelszót pedig bármikor megváltoztathatja.
"A törtènet igaz,kollègája voltam a lánynak,aki írta.Senkiről nem lehet leplet lerántani,vagy a nevèt kiírni,mert az rágalmazás."
Ez is marhaság. Rágalmazás akkor, ha nem tudja bizonyítani a leírtakat.
"A kérdező kommentje:
Ez nekem is eszembe jutott, hogyha nem egy ismert színésznőről lenne szó, érdekelne bárkit is?? "
És ebben mi a meglepő, vagy mi az új?
Ha Szabó 23 Károly nagyon hangosat pulizik az utcán, az nem hír. Ha Károly herceg teszi ezt, akkor tele lesz vele a világsajtó. Így működik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!