Mit tegyek? Elvesztettem, és nem tudom jóvátenni.
Van egy fiú, akivel elég nehezen alakult ki köztünk valaki. Végre megbízott bennem, és el kellett árulnom.
Az volt hogy elmondott nekem egy titkot, ami arról szólt hogy szépnek talál, és hogy tetszem neki. Ennek nagyon megörültem, mert ő egy elég zárkózott fiú.. ezt a két legjobb barátom észre vette, hogy attól a naptól kezdve boldogabb lettem, amikor beszéltem azzal a fiúval, és addig addig kérleltek, bizonyítgattak (2 és fél hónapig), ameddig be nem dőltem nekik... Visszajutott a hír a fiúhoz, és idot kért, hogy újra megbízhasson bennem. Re 3 nappal odajött hozzám a volt legjobb barátommal, és kijelentette, hogy mivel hazudtam is, ezért nem lesz köztünk soha semmi... Próbáltam már vele megbeszélni, de nem áll velem szóba. Rám se néz... Nem rég tudtam meg, hogy elméletileg le is tiltott mindenhol... Mit tegyek? Tanácstalan vagyok, és fizikai fájdalmaim vannak azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!