Anotalk-on, ha nem találok valakit, hogyan tudom megkeresni, ha csak annyit mondtam neki, hogy keressük meg egymást?
Tegnap hajnali 1:00-3:00 -ig beszélgettem egy fiúval és nagyon szimpatikusnak tűnt. Mivel nem adtuk meg egymásnak az email címünket , ezért azt beszéltük meg, hogy délben megkeressük egymást. Tudom a nevét , a korát meg még pár dolgot. Megadtam neki a nevemet a koromat meg tud rólam pár dolgot (mi a kedvenc számom, mit szeretek olvasni , mi a hobbim stb). Tegnap délfele felléptem anotalkra és 3-4 óráig kerestem de semmi. Azt mondtuk , ha nem találjuk meg egymást akkor próbálkozzunk holnap. Így is lett. Ma megint felmentem anotalkra , de még mindig nem találom. Szóval most mit tegyek?
Félek , hogy nem fogom megtalálni.
" A remény hal meg utoljára." -ezt mondta.
Meg amikor mindtam neki, hog most adnék neked egy ölelést azt mondta" olyat mondtál amit sose fogok elfelejteni".
A lényeg az , hogy nagyon megkedveltem és meg akarom találni.😊
Ismerős helyzet... képet nem küldött? Mert akkor azzal és a nevével a keresésére indulhatsz a facebookon.
Sajnos anotalkon a 400-500 ember közül nem fogja neked bedobni :/
Nem értem.. ha olyan jól kijöttetek egymással , miért nem adtatok meg egymásnak elérhetőséget , facebookot , vagy hasonló..:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!