Mennyivel több pénzért érdemes belevágni?
Figyelt kérdés
Jelenlegi keresetem 160 brutto plusz 30 cafeteria.3 műszak,2 túlóra ha sikerül,de ez lutri,akkor olyan 190 nettot kapok amiben benne van a cafetria.Fél éves bónusz 40 rugó.Ha kimennék Ausztriába dolgozni,ott kinn levonásokkal együtt(szállás,stb) ,hány eurós fizetésnek kellene lennie egy hónapban,hogy érdemes legyen váltani ? Ha levonás után marad 1000 euro,azért érdemes ,vagy az még nagyon kevés ? Mert ugye ebből még lejön a kaja,illetve a cigi,olyan 60-70 ezer Ft-tal keresnék többet ha 1000 eurot nézek,az meg nem olyan sok szerintem.Nem tudom hogy nézzem ezt jól okosan,mi a jobb.Itthon 8 órában dolgozok,van elég sok lightos nap,nem kell megszakadni.Kinn azért másképp van,főleg ha nem jó helyet fogok ki.2017. nov. 30. 11:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem a szükségleteidet te ismered, az árakat te tudod, innentől kezdve pár osztás, összeadás, kivonás, és megkapod, hogy érdemes-e.
2/2 anonim válasza:
Először is nem ártana a cigiről leszoknod, már több pénz maradna a zsebedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!