Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a tetoválásról?

Veszlényiadam kérdése:

Mit gondoltok a tetoválásról?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést főképpen azoktól kérdezem akiknek vannak tetoválásai. Sokan mondják hogy egészségtelen, vagy drága. Ezt azért kérdezem mert én is gondolkoztam már azon hogy legyen nekem is.
2017. nov. 29. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nincs, csak saját véleményem mondhatom: az európai fehér ember kultúrájában a tetoválás lényegében kultúraidegen.
2017. nov. 29. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg mindent kell figyelembe venni mielőtt megcsináltatod. Ki kell fogni egy olyan helyet ahol minőségi alapanyagokat használnak és szépen tudják kivitelezni. Mindenképp olyan mintát, feliratot, egyebet válassz amit jól meggondoltál. Életed végéig fogod viselni. Olyan helyet válassz ahová csináltatod ahol nem lesz gond majd munkahely választásnál. Szerintem nagyon jó a tetoválás, nekem is van, nem bántam meg
2017. nov. 29. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Mára már értelmét vesztette.
2017. nov. 29. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Divathóbort lett.

Feleslegesnek tartom.

Manapság már az különleges, akinek nincs egy sem.

Rengeteg semmitmondó, sablonos, csúnya tetoválást látok nap mint nap az ismerőseimen. Gagyi.

Kevés ember van, akihez valóban illik és valóban van története, jelentése.

2017. nov. 29. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Borzalmasan gusztustalan.
2017. nov. 29. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Az egyedi mintákat imádom, a divatos tucattetoválásokat nagyon gáznak találom, de aki ilyeneket hímeztet magára, annak más téren sincs egyénisége, szóval tök mindegy neki. Káros anyag nincs a festékben, a higiénia miatt is csak akkor kell aggódnod, ha sufnitetoválóhoz mész, de ilyet inkább ne tégy. Manapság már az sem igaz, hogy egy életre szól, mert leszedheted vagy átüttetheted, ha megbánod. Az ára... hát, kinek mi a drága. Én például nem iszom, nem dohányzom, nem járok műkörmöshöz és nem veszem meg minden reggel a napi betevő Blikket, mert nincs szükségem ezekre, más szemében viszont a tetováltatás számít luxuskiadásnak.
2017. nov. 29. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, aszem jól fognak jönni nekem ezek a válaszok
2017. nov. 30. 06:30
 8/9 anonim válasza:
Nincs általános igazság, van akinek tetszik, van akinek nem. De azt vedd figyelembe, hogy az itt lévő válaszadók nagy része 40+os kiégett anyuka, akiknek még mindig a börtön jut az eszükbe a tetoválásról, mégha igényes és szép munkáról is legyen szó. Ha neked tetszik, és nem unod meg 2 nap után, akkor miért ne?
2017. dec. 2. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

3# vagyok, és nem kiégett anyuka.

20/F

2017. dec. 3. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!