Milyen öltönyt/zakót vegyek magmnak 17 évesen?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és szeretnék egy kicsit elegánsabb öltönyt vagy zakót venni, még sose volt. Melyik illene hozzám? Nálam az ünneplő viselet kimerüla feketefarmer fehéring kombóval.
Szóval hol vegyek divatos és ne túl drága szettet venni? Leginkább ünnepekre, étterembe kéne.
17/f
2017. nov. 26. 11:19
1/2 anonim válasza:
Hi, én a H&M-ben vettem tavaly, egész jó minőségű, ilyen alkalmakra tökéletes (Habár én jobban szeretem azt, amit idén csináltattam, személyre szabva. Az volt olyan 23 ezer körül)
2/2 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat, ne partizánkodj. Ő majd segít. Ha varratsz, úgy jössz ki a legjobban anyagilag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!