Babysitter és a 18eves kislány az ilyen fiatal férfiakat meg idősebbeket az én felugyeletem alatt oda hívja a szülők lakásába miközben a kisebbekkel foglalkozom ezt én, hogy kezeljem teljesen tapasztalatlanul?
Figyelt kérdés
A kis pici pár éves néhány éves bolcsis ovis korú testvéreivel nincsen baj csak látom ezeket az ilyen huszon harmincon éves férfiakat.jonni-menni.2017. nov. 23. 00:04
11/15 anonim válasza:
a nemjóját
hol tanítottak magyarul
olyan ez mint vmi titkos írás
12/15 anonim válasza:
Ha elviselhetetlenül zavar, akkor keress másik állást.
Ha el tudod viselni, akkor maradj.
Az élet egyszerű :D
13/15 anonim válasza:
En amondo vagyok, hogy egyszer fiatal, hagyni kell, elje ki magat. 18 eves, elmeletileg felnott ,azt csinal amit akar
14/15 anonim válasza:
Te nem szoktál szexelni? Talán pont ezért zavar?
Egyébként semmi beleszólásod, főleg ha 18 a lány...nem a te lányod... Ez hozzá tartozik a munkádhoz igen is. Ha más családban laksz, ezért fizetnek, hogy ott légy, ennyit kibírhatsz. Nem kell hallgatózni, nem hiszem hogy olyan hangosan csinálják, hogy az egész házban hallani.. Ha meg zavar, füldugó/ zenehallgatás..ennyi.
15/15 anonim válasza:
+ a lánynak is szólhatsz: bocs, lennétek kixsit halkabbak? A kicsik nem tudnak aludni. Ennyi..de gondolom neki nem mersz, nehogy bepanaszoljon a szülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!