Szerinted gazdag vagyok?
Figyelt kérdés
van egy 13 eves peugeot 206 kocsim, amit fenntartok es rendszeresen szervizelem
es 4 millio forint megtakaritasom a bankban
havi fizum 180e
alberlet 60e
2017. nov. 22. 22:30
12/13 anonim válasza:
Közöd nincs a gazdagsághoz, és nem bántásból mondom.
Szerintem még az 500-at kereső ember sem gazdag a mai világban. A gazdagság ott kezdődik hogy nem havi fizetést kapsz.
13/13 anonim válasza:
Egyik ismerős nekem úgy fogalmazta meg, hogy akkor gazdag valaki, ha van háza és autója, de ha bármelyikkel lenne bármi, mindig van annyi tartaléka, hogy simán másikat vegyen.
Ez értelemszerűen nem összeget jelenít meg, de azért a lényeg érthető, ha van valakinek egy 10 millás háza meg két millás kocsija, akkor 12 milla megtakarítás = Nem érheti semmi váratlan esemény ami teljesen padlora küldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!