Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Régen könnyebb volt?

Régen könnyebb volt?

Figyelt kérdés
Amikor a szülők adták férjhez a lányokat, akiknek nem kellett “bajlódni a társkereséssel”. Manapság lehetetlen párt találni.:(

2017. nov. 21. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
#10: Nyilván azért vagyok nyolc éve ugyanazzal és vettem el feleségül, mert képtelen vagyok megtalálni életem párját.
2017. nov. 23. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

És az a 30 lány, akiken túlvagy, azok közül vajon hány találta meg élete párját, és él boldog tartós kapcsolatban?

2017. nov. 24. 07:25
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
Többségükkel jóban vagyok, gyors fejszàmolás eredményeként 20 feletti a párkapcsolatban élők szàma. Bele nem látok, hogy mennyire boldog a kapcsolatuk, de szerintem ezzel megcáfoltuk azt, hogy lehetetlen lenne párt talàlniy Egyébként évi negyvenezer esküvő vam Magyarországon, szóval évente 80ezer ember dönt úgy, hogy örökre összeköti az életét valakivel. Ez egy tízmilliós országban nem kevés. Akarni kell, tenni érte, reális célokat kitűzni és menni fog. :)
2017. nov. 24. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!