Szerintetek erős négyes átlag rossznak számít, ha akarok menni egyetemre?
11.-es vagyok, 4,3 az atlagom, gimnazium...
Rossznak szamit ez, ha tovabb akarok tanulni? Tudom, hogy az erettsegitol is fugg, de felek, hogyha ilyen szr az atlagom 11.-ben, akkor mi lesz velem 12-ben. Halalra tanulom magam es igy is csak 4,3...
Hová szeretnél menni? Mikből vagy rossz? Mik nem mennek? Mivel szeretnél foglalkozni?
Enélkül a kérdésre nem tudunk válaszolni.
BGE-re akarnek menni, akar a fizetosre is.
Penzugy es szamvitel erdekel, azon belul a nemzetkozi gazdalkodas.
Toribol allok a legrosszabbul jelenleg, 3,6. Maradjunk annyiban, hogy a tanarunknak a “jo” hire mas sulikba is elterjedt, es van aki maganorakra jar miatta, olyan szinten kovetel a dolgozatokban. Szoval lenyeg: szerintem menne a tori siman negyesre-otosre, de ennel a tanarnal a harmas is egy nagy szo, pedig nem gyenge gimirol van szo.
Ezen kivul mindenbol megvan a 4,0-es atlagom, es szerintem nem megy nehezen a tanulasuk/megertesuk. Angol, matek, nemet, biosz 5,0.
Negyesre allok (4,4-4,6) irodalom, nyelvtan, fizikabol.
Felvételi pontszámításnál van rá mód, hogy csak az érettségi eredménye számítson. Szóval tök mindegy milyen jegyeid vannak, majd az érettség eredménye alapján dől el, hogy felvesznek-e. A költségtérítésesnek meg annyira alacsony a ponthatára, hogy elég gyenge eredménnyel is felvesznek.
Amúgy meg ha sokat vár a tanár, akkor jobb esélyeid vannak a jobb érettségire (mondjuk a töri középszinthez elég ha jó a szövegértésed)
Nekem 3.6-os volt az átlagom. Arra készültem, ami érettségi tárgy, főleg arra, amit duplázok egyetemhez, a többit meg leszartam.
Így bőven négyszáz feletti pontot értem el, és simán felvettek :)
Borzasztó az oktatási rendszerünk egyébként, belém is annyira belémverték, hogy nekem emberként nincs értékem, 3.6-os vagyok, hogy azóta is van egy minimális megfelelési kényszerem.
Varos legerosebb gimije.
Koszi a valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!