Jogos a kiakadás?
Járok gerinctornára. És kiderült, hogy aki oktatja, ismeri a kolléganőmet. Egyik nap azzal fogad a kolléganőm (nem vagyunk jóban, sőt, megkeseríti a mindennapjaimat a munkahelyen, plusz az állandó kíváncsiskodásával kiakaszt), hogy találkozott az oktatóval, és mesélte, hogy vannak gyakorlatok, amiket nem szeretek, és hogy milyen arcot vágok olykor.
Na most ez nekem totál szarul esett, leginkább azért, mert minden formában titkolok (titkolnék) előle mindent, mert lassan többet tud rólam, mint én saját magamról. Persze magáról soha nem beszél.
A kérdésem: az oktatónak "joga" van mondani bármit bárkinek az órájára járókról?
Vagy csak én fújom fel...
Jogos volt. Ez nagyon gáz.
Nem mondhatja el senkinek, hogy neked mi a konkrét bajod, miért jársz oda.
Az meg tök bunkóság, hogy azt részletezi, hogy milyen arcokat vágsz.
Na, most megleptetek. Ahogy kiírtam, azt gondoltam, hogy tényleg felfújom.
És ki nem néztem volna az oktatóból! Viszont a kolléganőmből simán, hogy előadta, mekkora barátnők vagyunk, csakhogy kicsikarhasson infókat. Bármire képes. :(
Az oktató ugyanolyan egészségügyi dolgozó, mint egy orvos vagy növér, és ugyanúgy tilos neki bárkinek is egyetlen szót is mondani arról, ami a kezelés alatt történik (kivétel a kezelöorvosod - de az más téma), még a szüleidnek, férjednek sem, nemhogy idegennek.
Ha feljelented a fönökénél, akkor adott esetben röpül az állásából, mert ez nem megnegedhetö viselkedés a részéröl!
Ez nem orvosi alapon megy, ez csak egy sima délután foglalkozás, egészségügyi oka sincs. Egy csak középiskolai tornateremben tartja az oktató.
De ez nem változtat a helyzeten :(
Miért nem mondod meg a kolléganődnek, hogy a maga dolgával foglalkozzon? Egyébként nagyon furcsa, hogy az oktatód honnan azonosított be téged és a kolléganőd, honnan vette, hogy te oda jársz? Mindegy is. Dehogy nem igazi jógaoktató az biztos, nem összeegyeztető a két tevékenység a testi-lelki harmóniára való törekvés és a rosszindulatú pletykálkodás. Honnan szedted össze ezt a jógaoktatót?
Ha megmondanám az őszinte véleményemet, tuti kirúgatna. Ő ilyen kis főnök kedvence, védence.
Tudta sajnos, hogy kihez járok, mert ő mindent tud, kihallgat (a többi kolléganővel baráti a viszony).
Az oktató meg ismer minket név szerint, már régóta járunk hozzá, és mondom, a kolléganőm igazi furmányos bestia, bármire képes. :(
Lehet, kérdőre vonom az oktatót, hallgattasson meg a másik fél is, majd aszerint döntök.
Már megfordult a fejemben, hogy abbahagyom, pedig kifizettem előre a 12 órát, most járunk a 9. alkalomnál.
Most nagyon elkeserítettél... Hihetetlen, hogy belefutottam egy ilyenbe!
Én keserítettelek el???
Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre, honnan szedted ezt az oktatót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!