Ti mit gondolnátok ha meglátnátok egy 15 éves lányt és egy 43 éves férfit együtt?
Figyelt kérdés
Mit gondolnátok,mit éreznétek ìgy kįvülállóként,ha találkoznátok ilyennel?2017. nov. 11. 00:21
11/18 anonim válasza:
Arra gondolnék milyen jó dolguk van azoknak a férfiaknak akiknek kedvük támadt szórakozni egy jót, és simán tapadnak rájuk a kisgyerkőcök.
Utána az is eszembe jutna nekem is milyen jó dolgom lenne ennyi idősen, milyen könnyen kihasználhatnám a kis buta libákat, de addigra már rég házas leszek egy érett, velem egyidős nővel, nem egy szeretet és figyelemhiányos beteges kislánnyal akit kb. úgy lehet manipulálni mint egy rongybabát.
14/18 anonim válasza:
Sajnálnám a lányt, hogy egyszerre 3 felnőtt is (apu, anyu, a középkorú perverz) hagyta, hogy ilyen hülyeségbe belemenjen.
15/18 anonim válasza:
Erre gondolnek: mindjqrt hanyok !!Fuuuuuuj
16/18 anonim válasza:
Én meg arra gondolnék, hogy az a férfi egy disznó!!!!
17/18 anonim válasza:
Előző vagyok: De amúgy nincs ráírva, hogy kicsodája, így ezek után lehet az apja is!
Ui.: Miért, ha meglátsz két nőt egymás mellett az utcán, arról se azt gondolod elsőre, hogy leszbikusok!
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!