Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért álmodok ilyeneket?

Miért álmodok ilyeneket?

Figyelt kérdés
Volt nekem egy testvérem..de sajnos tavaly decemberber elvesztettem..borzasztóan szerettem..és sokszor álmodok vele..de azokban az álmokban folyton bántom..ütöm,verem durván..ma 3x álmodtam vele és mindegyikben bántottam.Nem tudok tenni ez ellen valamit?

2017. nov. 5. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez inkább ezo kategória.

Amúgy szerintem haragszol rá mert elment, és az álmodban gy kicsit durvábban jelenik meg.

2017. nov. 5. 15:59
 2/4 anonim válasza:
hol vesztetted el?
2017. nov. 5. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti az álom, hogy a valóságban az jellemző rád. Hogy gyakran elszabadulnak benned az indulatok és nem a megfelelő helyen és személyen vezeted le az indulataidat, hanem a szeretteiden. A testvéred az álomban egy jelkép, a hozzád közelállókat szimbolizálja.
2017. nov. 5. 17:05
 4/4 anonim válasza:
Szerintem is arról van szó, mint amit az első válaszadó írt, hogy haragszol rá amiért elment.
2017. nov. 6. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!