Miért önbizalomhiányos es miért nem mer ha ilyen jó hangja van?
Ha rendesen kitisztul a torkom, akkor én is megpróbálhatnám.
Zene iskolán belül ezt értékelik, de az szerintem benne is felmerül hogy ugyan kinek?
Lehet hogy sok sérelme van és emiatt ez nem megy neki könnyen, a képességeit nyíltan felvállalva pedig lehet hogy mégtübbet kapna.
Talán nem akar cirkuszi majomnak kinézni végül s a tehetségre nincs igény, mint látjuk.
Aztán a szerinted jó hang lehet éppen a trendnek megfelelő nyivákolás, amire nem büszke és nincs kedve kocog bélyeget kapni meg, hogy mindenféle érdek pita s ember ugrálja körül.
Egy "sztár" se sztár és normális manapság...fogadd el, hogy ennél több esze van, mint média kurta legyen, mint ez a rusnya magdi...
Elég egyoldalúan áll bizonyos dolgokhoz és szerintem Disney popsztár semmiképpen ne akarjon lenni. Előfordul hugy pocsék a zsűri és a bejutottak is.
Aiming for Heaven through serving in Hell.
Primo Victoria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!