Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért önbizalomhiányos es...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Miért önbizalomhiányos es miért nem mer ha ilyen jó hangja van?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (fiú) akinek nagyon jó hangja van és aki hallotta, az mind azt mondja hogy nagyon jó. 3 évig zeneiskolába járt és 2-szer lett ott év énekese. Még sem hiszi el, és abba is hagyta az éneket. És azt mondja hogy nem tud meg nem mer. Szerintetek miért.

2017. okt. 27. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha rendesen kitisztul a torkom, akkor én is megpróbálhatnám.

Zene iskolán belül ezt értékelik, de az szerintem benne is felmerül hogy ugyan kinek?

Lehet hogy sok sérelme van és emiatt ez nem megy neki könnyen, a képességeit nyíltan felvállalva pedig lehet hogy mégtübbet kapna.

2017. okt. 28. 05:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Mármint mit kapna?
2017. okt. 28. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán nem akar cirkuszi majomnak kinézni végül s a tehetségre nincs igény, mint látjuk.

Aztán a szerinted jó hang lehet éppen a trendnek megfelelő nyivákolás, amire nem büszke és nincs kedve kocog bélyeget kapni meg, hogy mindenféle érdek pita s ember ugrálja körül.

Egy "sztár" se sztár és normális manapság...fogadd el, hogy ennél több esze van, mint média kurta legyen, mint ez a rusnya magdi...

2017. okt. 28. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A cicámnak kellemes hangja van, még soha sem kedveltem így a cicahangot. Tudja ezt, sikere van, és nem nyávog, nem akar elbűvölni, mintha félne a sikertől.
2017. okt. 28. 12:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon jó hangja van. De szerinte is a tehetségkutatók rosszak, mert olyanok bejutnak akiknek semmi köze a zenéhez. Meg ő szerintem nem Magyarországon akár híres lenni. Inkább Amerikában, mert mindig Amerikáról beszél. Amikor elengedi magát ami ritka akkor nagyon jól táncol énekel és színészkedik is. Szóval nem értem miért nem vág bele.
2017. okt. 28. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Elég egyoldalúan áll bizonyos dolgokhoz és szerintem Disney popsztár semmiképpen ne akarjon lenni. Előfordul hugy pocsék a zsűri és a bejutottak is.

Aiming for Heaven through serving in Hell.

Primo Victoria

2017. okt. 31. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!