Lehet, hogy bunkó leszek, de kettővel lejjebb pont hasonló kérdés van kiírva. Miért nem vagytok kreatívabbak kérdés kiírásánál, mert már kezd zavaró lenni, hogy olvasok egy témát, utána 3 perccel később majdnem ugyanazt kiírja valaki más.
Egyébként igen, ritka keresztnevem van, a mihez képest. Régen alig találkoztam vele, utáltam is, de most egyre több fiatal lány rendelkezik vele. (Angéla)
2: Szerintem egyáltalán nem ritka a neved. Teljesen átlagos. Több ismerősömet is hívják így, sose tartottam furcsának, se régen, se most.
Nekem volt két osztálytársam, akiknek különleges nevük volt: Éda, Adorján. Régen nagyon furának tűntek, de szerintem most sem gyakoriak. Meg volt pár külföldi nevű ismerősöm is, de nekik egyik szülőjük külföldi vagy külföldi származású volt.
2. en csak olyan kerdeseket latok itt kapcsolodokent, hogy "mi a keresztneved?
Bocs, hogy nem neztem utana , van e mar ilyen kerdes.
Egyik ismerősöm Amarilla.
Az én lányom Mikolt - férjem kedvence :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!