Van olyan hogy lemondasz az eletben mindenrol, minden almodrol vagyadrol es csak ugy vagy a semmiben?
caramel az enekes van egy dala, idezem
Az ember csak egyet akar, az álmaihoz felnőni,
Mire felnő, az álmokat lassan elfelejti…
A dalt nem ismerem, viszont, én mindig csak éltem a semmibe:) Nem volt soha idegeskedés, hajtás, célok elérése.
Mindig csak a mának. Nincs célom, akkor is felkel a nap holnap is:)
Volt egy időszak, amikor olyan élethelyzetben voltam, ami ezt sugallta, hogy "ez a jó", "ez a megoldás". Pedig nem. Azóta tudom, hogy nagy hibát követtem el ezen "gondolkodás" miatt.
A totál lemondás talán akkor van, ha mindent elveszít az ember maga körül: munka, család, barátok, stb. De nem minden esetben, mert van, akit pont ez tanít meg küzdeni.
Az élet kicsit olyan, mint a Kowalsky által énekelt "Amilyen hülye vagy" első sorai.
Azért, hogy ne ragadjon bele ebbe az ember, erre jó ez a szám:
Nekem ez azt jelenti hogy gyerekként sok dolgot meg szeretnénk valósítani. Rájövünk hogy ehez pénz kell, és belecsöppenünk a felnőtt élet körforgásába. Fenn kell tartani a házat, autót és a családot így nem biztos hogy marad pénz és/vagy energia arra hogy amit szerettünk volna véghez vigyük.
Példát mondok. Mindig szerettem volna egy híres zenekarban játszani. Volt is fiatalkoromban zenekarom, de próbatermet bérelni ritkán tudtunk mert kereset nélkül 2 ezer forint is odavág egy óráért. Most annyit bérelhetném ki amennyit csak jól esik, de már se időm se energiám nincs ilyenre sajnos pot a munka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!