Fiúk, mit gondoltok arról, ha egy lány használ alapozót? Többi lent.20/L
Figyelt kérdés
Elkezdtem használni alapozót, meg púdert (eddig csak szempillaspirált, szemöldökport, meg szemhélyceruzát használtam), hogy eltűntessem a bőrhibáimat (tele van a homlokom, az állam és a nyakam pattanással, miteszerrel). Akármit kipróbáltam, amit a bőrgyógyász írt fel, semmi se használt. Félek, hogy sose fogok tetszeni annak a fiúnak, akibe szerelmes vagyok. Viszont kicsit rosszul érzem magam, hogy alapozó van rajtam, mert így nem vagyok teljesen önmagam.2017. okt. 17. 08:10
11/12 anonim válasza:
Bocs, lány vagyok, de csak szólok, hogy sok fiú meg se tudja mondani, hogy van rajtad alapozó, hacsak nem extrém vastagon kened föl, csak játsszák itt az eszüket, hogy így nem kéne sminkelős csaj, meg úgy nem kéne, közben azt sem tudják miről beszélnek, mert nekik a smink egyenlő a centi vastagon fölkent vakolattal.
12/12 A kérdező kommentje:
9. és 11. válaszoló, pontosan így gondolom én is
2017. okt. 17. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!