Ti szerettek meztelenek lenni?
Figyelt kérdés
Sokkal jobban érzem magam úgy. Szeretem nézegetni is magamatm mert úgy szépnek látom magamat. Ruhában nem mindig. Magabiztosabb vagyok úgy. Ez beteges? Vagy más is van így ezzel? Sőt, ruhában nagyon ritkán érzem magam így.
Persze meztelen csak otthon a 4fal között szoktam lenni mikor egyedül vagyok. Mi a véleményetek? Higy vagytok ezzel?
2017. okt. 14. 23:23
11/18 anonim válasza:
Elötted szívesen lennék az, ha te is :)
13/18 anonim válasza:
Nagyon szeretek meztelenül lenni, most is úgy vagyok. Én ezt nem tartom betegesnek, inkább természetesnek fogadom el. Sőt jobban érzem magam én is úgy. Nyáron a szabadban is sokat szoktam meztelenül lenni, úgy is szoktam napozni, olyan helyeken, ahol nem láthatnak meg.
14/18 anonim válasza:
Én is szeretek meztelenül lenni, es "győnyörködni" magamban,főleg miota van is min :) Én ruhákból inkább testhez álló slim fit fazont hordok,pont azért hogy jobban hangsúlyozza az alakomat..
15/18 anonim válasza:
Én sokat vagyok meztelenül, mert jól érzem úgy magam...
38/N
16/18 anonim válasza:
Én szinte rendszeresen meztelen vagyok itthon 36N
17/18 anonim válasza:
imádok meztelenül lenni, itthon csak így vagyok egész évben :) nyáron meg kint a kertben, nudi strandon :)
18/18 anonim válasza:
Otthon nem szoktam meztelenül lenni, csak a fürdőszobában. Nem szeretném, hogy a tesóm úgy lásson. De én is szeretem magam nézni a tükörben meztelenül, mindennap szoktam csinálni. A barátnőim közül is majdnem mindenki. A lányoknak fontos a külső kinézet. Normális, hogy levetkőzve is nézzük magunkat. Én is tetszek magamnak meztelenül, és szerintem jól nézek ki ruhák nélkül, de persze lehetnék szebb is. (14/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!