Most vírusos a telefonom?
Happy jump-pal játszottam, és véletlenül rányomtam egy hirdetésre. Ez megnyitott egy ablakoz ahol ki volt írva hogy vírus van/lesz a telefonomon. Én nagyon megijedtem, és így esett meg, hogy rányomtam még mindig ebben az ablakban, hogy "vírusok eltávolítása". Emiatt küldeni akart valami külföldi számra SMS-t mert, hogy ezzel kérvényezhetem a törlést. De szerencsére (vagyis hát szerintem szerencsére) küldött egy SMS-t a szolgáltatóm, hogy nincs a csomagomban engedélyezve az emelt díjas SMS. A vírusírtóm nem talált semmit. Akkor most mi van?
14/L (csak, hogy értsétek miért vagyok még ilyen buta).
Nem direkt akartam...:( De végülis nem küldte el...azt írta, hogy a csomagomba ez nincs bele foglalva. És hogy engedélyeznem kell, ahhoz hogy lehessen küldeni ilyet. Annál az idegen számnál meg az volt, hogy koppintsak az újrapróbáláshoz.
Úgyhigy remélem nem küldte el.
De most akkor mi van?:(
Levettek csomó pénzt?? Vagy így akkor nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!