Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma van a szülinapom. Ti hogy...

Ma van a szülinapom. Ti hogy ünnepeltétek a legutóbbi szülinapotokat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 00:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Boldog születésnapot kívánok!

Én a legutóbbira nem igazán emlékszem, szerintem pont hétköznapra esett és iskolában voltam, úgyhogy valószínűleg semmi érdekes nem volt.

A következő (18.) pontosan egy hét múlva lesz, jövő vasárnap. Családdal elmegyünk ebédelni valahova, ajándékot már megkaptam, úgyhogy ez sem lesz nagy durranás. De ez nekem így tökéletes, nem kell nagy felhajtás. Azok legyenek itt velem, akik fontosak és akik amúgy is velem vannak az év mind a 365-6 napján. Nekem ennél nem kell több.

2017. okt. 8. 08:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Érdekes olvasni a ti írásotokat.
2017. okt. 8. 09:09
 13/18 AliceGamer ***** válasza:
9%

Boldog születésnapot!:))

Az én 18. születésnapomat egy picit emlékezetesebbre akartam..végül is sikerült csak nem úgy, ahogy szerettem volna :'D Ugyanúgy kezdődött mint a többi, csak este elmentünk étterembe. Na az tragédia volt..nekem kellett rászólnom édesanyámra, hogy viselkedjen,hatalmas hangzavart lenyomott,fikázott,kibeszélt másokat és ilyenek...nem akart enni levest úgy gondolta,hogy mi addig megesszük addig ő majd nézi.Nagy nehezen sikerült rávenni,hogy egyen levest.

Én nem bírtam megenni a második adagot és ezt nyíltan elmondta a pincérnek,hogy "jajj a lányom ilyen kákabélű" és még sorolhatnám.. a pincéren meg már így is látszott,hogy pont leszarja meg töke kint van már mindennel. Muszáj volt kimennem a mosdóba,hogy szedjem össze magam,mert nagyon a sírás kerülgetett.

Senkinek se kívánok ilyen születésnapot.

2017. okt. 8. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2017. okt. 8. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok. Még annyit, hogy boldog szülinapot!
2017. okt. 8. 18:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2017. okt. 8. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:

28-ra párom hozott narancsos tortát, és rákövetkező szombaton elvitt sétálni a Zürichsee partjára, aztán fondue-ztünk meg söröztünk. :)

Szuper volt, hosszú évek óta a legszebb szülinapom.

2017. okt. 9. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:

18/L

Szilvesztereztünk,sejted már?

2019. jan. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!