Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írtok/szeretnétek írni könyvet...

Írtok/szeretnétek írni könyvet, blogot, akármit? Ha szeretnétek de nem írtok, akkor mi tart vissza? Ha pedig nem szeretnétek, miért?

Figyelt kérdés

2017. okt. 4. 16:16
 1/6 A kérdező kommentje:
A könyven nem feltétlenül csak kiadott példányra gondolok,bármi lehet,pl. napló, online olvasható sztori,stb.
2017. okt. 4. 16:19
 2/6 Rosetta2003 válasza:
100%
Én írok de csak úgy magamnak🙂 Nem tervezem kiadni vagy netre felrakni meg ilyenek
2017. okt. 4. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Írok naplót, de nem publikus. Egyszer könyvet is szeretnék írni, csak rengeteg energiát és időt igényel, valamint ha elkezdtem, sosem vagyok vele megelégedve, folyton átírom, újrakezdem, így sehová sem haladok.
2017. okt. 4. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
1× készítettem egy könyvet. Jól sikerült az 1 pld., amit egy kedves ismerősömnek adtam. Gondolkodtam rajta, hogy folytatom, de nem tettem. Rengeteg a belefektetett energia és a végeredmény (érdeklődés utána, az ebből adódó eladások, stb.) kérdéses.
2017. okt. 4. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoktam írni, de csak magamnak. Jó érzés elmenekülni a világból a saját világaimba. :)
2017. okt. 4. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Naplót írok, illetve történeteket, tizenegy éve.
2017. okt. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!