Írtok/szeretnétek írni könyvet, blogot, akármit? Ha szeretnétek de nem írtok, akkor mi tart vissza? Ha pedig nem szeretnétek, miért?
Figyelt kérdés
2017. okt. 4. 16:16
1/6 A kérdező kommentje:
A könyven nem feltétlenül csak kiadott példányra gondolok,bármi lehet,pl. napló, online olvasható sztori,stb.
2017. okt. 4. 16:19
2/6 Rosetta2003 válasza:
Én írok de csak úgy magamnak🙂 Nem tervezem kiadni vagy netre felrakni meg ilyenek
3/6 anonim válasza:
Írok naplót, de nem publikus. Egyszer könyvet is szeretnék írni, csak rengeteg energiát és időt igényel, valamint ha elkezdtem, sosem vagyok vele megelégedve, folyton átírom, újrakezdem, így sehová sem haladok.
4/6 anonim válasza:
1× készítettem egy könyvet. Jól sikerült az 1 pld., amit egy kedves ismerősömnek adtam. Gondolkodtam rajta, hogy folytatom, de nem tettem. Rengeteg a belefektetett energia és a végeredmény (érdeklődés utána, az ebből adódó eladások, stb.) kérdéses.
5/6 anonim válasza:
Szoktam írni, de csak magamnak. Jó érzés elmenekülni a világból a saját világaimba. :)
6/6 anonim válasza:
Naplót írok, illetve történeteket, tizenegy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!