Kb egy liter 12%-os alkoholtól be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
Nagyobb darab ember de éhgyomorra és nincs hozzászokva a piához.2017. okt. 4. 09:19
11/17 anonim válasza:
Azért 1 liter bortól még nem pötyögnék össze vissza :D
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom jol jár az agyam de nem tudok menni pisilek mint egy kutya és alig birok beszélni basszus magamba beszélek. Mit csináljak hogy önmagam legyek végre?? Nem akarok szédülni. Szerencsére már egyedül vagyok mert mindenki elment de mit egyek vagy igyak vsgy mit tudom én.
2017. okt. 4. 11:05
13/17 anonim válasza:
Semmit... kell egy pár óra míg kimegy belőled... addig meg élvezd ki...
14/17 anonim válasza:
és most hogyan érzel? min gondolkodsz?
15/17 A kérdező kommentje:
szarul érzek. enni próbálok hátha elmúlik. és még mindig a fejemben van a probléma szóval mindegy volt. levertem egy poharat is. anyám hazajött pár percre jól titkoltam, észre sem vette. de szegény felszedte a szilánkokat. az idő meg csak úgy telik az előbb 10 óra volt, mit csináltam egy óráig?
2017. okt. 4. 11:19
16/17 anonim válasza:
Igyál annyi vizet, amennyit csak tudsz, egyél pörköltet, zsíros kenyeret, vagy bármit, ami van otthon, jól esik, és nem salátácska. Aztán készíts egy vizet az ágyad mellé, és ha sikerül, akkor aludj, ha nem, akkor meg csak vegetálj.
Egyébként én is teljesen tisztán tudok írni részegen, még telefonról is. Sőt, a bankkártyám pin-kódját is mindig elsőre megtalálom, hogy vehessek le még több pénzt piára :D
Ja, és piálni inkább csak társaságban, pláne, ha hajlamos vagy elszontyolodni :)
17/17 anonim válasza:
Én 2-3 óra alatt kijózanodok annyi bor után nem egy nagy mennyiség. De hozzá vagyok szokva, és 24/F vagyok 94 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!