Te fejből hány csillagjegyet tudsz, hogy mikor vannak hónap szerint kb? (emberek miatt, akiket ismersz)
Magamét, tesómét, apáét, anyáét és egyik nagymamámét tudom. A többi teljesen homály volt egész életemben és mindig meg kell néznem, ha valamelyikre kíváncsi vagyok (pár évente egyszer).
A szűzre pl mindig azt hiszem, hogy februárban van.
Mindet. Nyáron bemagoltam, első naptól utolsó napig.
Igen...unalmas volt a nyaram. XD
2, a sajátomat és a páromét, régebben azt is tudtam, hogy pár nap híján mi lettem, de ezt már elfelejtettem. A nyugati amúgy nem igazán érdekel, de persze tudom a kínait is :) A kínainál azért többet, ott több családtag is megvan.
A nyugati viszont annyira gyakran előkerül, én pedig kíváncsi, hogy óhatatlanul befigyelt az a 2-3...
Nekem sosem kell megnéznem semmit, a horoszkópok párezer éve még elmentek, egy modern ember azért már máshogy néz az égre. Most olvastam újra a Robbanó napok c. dicső könyvet, ott taglalták az elején, hogy miért volt kitüntetett a régi csillagászoknak a 12 állatövi jegy a 88 csillagkép közül... Mai szemmel ennek sok értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!