Egy 26 évesre lehet azt mondani, hogy jól tartja magát?
Figyelt kérdés
Mindig 16 évesnek nézek, és tény hogy alig vannak rácaim.2017. szept. 26. 14:59
1/12 anonim válasza:
ez genetika, nem jól tartod magad
akkor lehet azt mondani, ha valaki tesz is ezért
2/12 anonim válasza:
Én 16 éve dobolok, de simán letagadhatnék 2-3 évet.:)
3/12 A kérdező kommentje:
Teszek is érte, hogy jól nézzek ki. De részben lehet genetika is.
2017. szept. 26. 15:04
4/12 anonim válasza:
Ha függeszkedsz egy rúdon egy szakadék felett már 48 órája étlen szomjan akkor igen, mondhatni, hogy jól tartod magad.
5/12 anonim válasza:
Nem. Mert 26 évesen eleve jól kell kinézni, fiatal vagy. Ha 16-nak nézel ki akkor kölyökképű vagy és nem azt mondanám jól tartod magad, azt 40 felettiekre mondom.
6/12 A kérdező kommentje:
De van olyan, aki velem egyidős, és mégis olyan lestrapált, ráncos. De egyeseknél, ez a szolinak is köszönhető szerintem.
2017. szept. 26. 15:11
7/12 anonim válasza:
Én is 26 vagyok és 16nak néznek, vagy még kevesebbnek, de még sose gondoltam, hogy jól tartom magam. :D Ez tényleg genetika. De az szerintem túlzás, hogy sok 26 éves ráncos.
8/12 A kérdező kommentje:
Ezt mondta rám valaki, ami a kérdésben van. Úgy hogy nem én találtam ki.
2017. szept. 26. 15:26
9/12 anonim válasza:
26 évesen tenni kell érte, az már baj.
10/12 anonim válasza:
re még nem szokták ezt mondani, hanem idősebb nőkre, vagy középkorúakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!