Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szoktatok magatokban...

Ti szoktatok magatokban beszélgetni?

Figyelt kérdés

Magatokkal beszélni, magatokkal megbeszélni dolgokat, suttogva vagy csak gondolatban ... konkrétan magatokkal beszélgetni...

Mi az oka annak hogy rendszeresen magunkban beszélgetünk? (Legalábbis én igen) Mi váltja ki?

#furcsa #Magunkban beszélés
2017. szept. 26. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, szoktam, ha valami nagyobb feladatot végzek. Így könnyebben oldom meg.

Talán más is azért, mert így jobban oda tud figyelni az adott tevékenységre, illetve hamarabb megoldja a problémát.

2017. szept. 26. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem, van egy rokonom aki szokott és engem kifejezetten idegesít és visszataszít ha valaki magában beszél.Ebbe nem számolom a néhai káromkodást vagy hasonlókat.Még ha valakit meg is sért, de én az alacsony iq-val párosítom azokat akik magukban beszélnek, mivel minden fejben dől el.Szóval aki magában beszél lehet hogy nem tud racionális döntéseket hozni? Meglehet...
2017. szept. 26. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!