Miért nézik le az ilyen embereket?
Nem szép dolog rászállni valakire, és ilyen negatív jelzőket ráaggatni. Lehet, hogy számára így jó, de még ha akarata ellenére is így él, akkor sem lehet ennyire elítélni, mert ki tudja ha pl. valami betegsége van, akkor szüksége van családi támogatásra mindenképp.
Szerintem itt össze-vissza amcsikkal és oroszokkal összehasonlítani a kérdező helyzetét értelmetlen, mivel nincs teljesen körül írva a kérdés..
Ha én a szüleimmel kéne éljek egy 2-3 szobás panel lakásban, akkor biztosan megőrűlnék.:)
De amikor bármilyen nemzetiségű filmekben látok olyan családokat, akik hatalmas villákban együtt élnek, vagy legalábbis akkora házban, amelyben kényelmesen elférnek, akkor azt már irigyelni szoktam. Vannak helyek, ahol elképzelhetetlen ilyen életmód, és nem azért mert 'ciki/lúzerség', hanem egyszerűen kényelmetlen. Nem lehet bármit bármivel összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!