Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elkezdhetek ismerkedni 24...

Elkezdhetek ismerkedni 24 évesen facebookon egy 15 éves csajjal?

Figyelt kérdés
Egyik öcsémnek volt osztálytársa. Most mentek gimibe, de más osztályokba. A nyáron lett facebookja a csajnak, és bejelölt. Eddig látásból se ismertem, de a képe alapján jó csaj.

2017. szept. 24. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért nem nézelődsz a 18+ os lányok felé inkább, hm?
2017. szept. 27. 15:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos sokan elkezdenek k*rvásak lenni a kamaszkoruk végén. Nehéz találni természetes szépséget, akin még a fél világ nem ment át.
2017. szept. 27. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt hittem hogy csak simán balfsz vagy, de sajnos beteg is vagy hozzá..24 évesen itt tartasz? meg azt se tudod mit beszélsz..biztos anyádról veszed a példát, de nem minden lányon megy végig a város tini kora végére..nyugi.

Vagy neked már az is baj, ha egy lány nem szűz? Miféle elmebeteg vagy te? ennyi idősen már senki se az, ha téged ez zavar, akkor 40 évesen is a 12-15 éveseket fogod hajtani?

2017. szept. 27. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 Miért ne; azoknak az embereknek, akiknek önmaguktól nincsenek erkölcseik, azok a btk-ra támaszkodnak, és abban nincs sehol leírva, hogy aggastyánok nem környékezhetnek meg 14 éveseket...
2017. szept. 27. 16:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így állok. De igen nekem fontos lenne, hogy a szüzesség elvesztése az kölcsönös legyen a lánnyal. A saját korosztályommal sincs bajom. Csak ott nehéz, kedves aranyos lányokat találni, aki nem nyom el engem teljesen.
2017. szept. 28. 12:09
 16/16 anonim ***** válasza:
talán ne hagyd hogy elnyomjanak..erről beszéltem..a saját korosztályodban gyenge vagy, ezért kislányokkal kezdenél..nem normális viselkedés és önző is, hogy meghülyítenél egy kisgyereket. menj orvoshoz szerintem..
2017. szept. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!