Minden ember furcsának érzi, gondolja magát?
Ha a többiek visszajelzése nagytöbbségében ezt mutatja, akkor érdemes elgondolkodni dolgokon.
Viszont:
Ha én X tevékenységet nem úgy végzek el, mint Z, akkor attól még nem vagyok furcsa - szerintem.
#4 Igen, megfordult a fejemben, de ez helyzet kérdése, ha azt mondanám "furcsa vagyok", az kb. azt jelentené, hogy mindig annak tartom magam, ami nem igaz.
Helyzet kérdése, egész kis korodtól kezdődően szembesülhetsz olyan helyzetekkel, amiben furcsának tartod magad, de onnantól a hozzáállásoddal eldöntheted, hogy nem akarsz ebben az állapotban maradni, és lépéstől lépésre változol, vagy szántszándékkal furcsa akarsz lenni önmagad és mások szemében.
A kérdés általánosítás, általában azokra szokták rámondani hangsúlyosabban, hogy furcsák, akiket kikeresztenek emiatt. Másképp a személyiségfejlődés nem úgy működik, hogy megfordul valami a fejemben, és akkor rögtön azzá válok. Pillanatnyilag sokmindent érezhet az ember, pl. bánatot, félelmet, de ettől még nem válik sem depresszióssá, sem paranoiddá. A személyiség ennél hangsúlyosabb dolog, így kevés ember van aki furcsának gondolja magát úgy az idő nagyrészében, tehát nem minden emberre jellemző. Aki általában furcsának érzi magát, az rengeteg okot talál erre nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!