Bianka névre menő becenevek?
Figyelt kérdés
Kímélejetek a Bia, Bius, Biuska becenevektől!2017. szept. 17. 20:44
13/21 1112 válasza:
Bíííí, Bibi, Ani, Ancsi, Ancsa, Anka, Banka, Binka, Binki, Bibus, Bibu, Bibóka, Janka, Jancsa
14/21 anonim válasza:
Milyen bugyuta neveket írtak itt páran..a bianka szép név, erre ilyen Bincsu meg mit tudom én miket írnak..egy cirkuszi majomot nem neveznék el így..
15/21 1112 válasza:
BiJanka ebből----> Janet, Janette----> Jan, Jen (Dzsen)
16/21 anonim válasza:
Ilyen belemagyarázásokat! :DD beszarok. ennyi erővel bármelyik névből ki lehet hozni bármit
17/21 1112 válasza:
Bibuska
Bibusci
Bibuci
Bibuc
Bucc
Bibucca
Biucka
19/21 1112 válasza:
13,15,17,18 vagyok:D
Megvan a best neked!!:D
Biju
és
Bió :D mint a bio-ennivalók:)
vagy van még Bíjj pl. Mint aki nem díjazott lett, hanem Bíjazott:)
Blinky Bill egy koala-bocsa egy medvének
Binci, Binkci, Bincus, Bíjka gyapjával, Bibi-baba, Bobó, Bubu, Bubi, Bikuci, Janna, Bini, Bunny (Báni, nyuúl)
Jaj, egyik Bianka haveromat egyik Szaszi barátnőm Biankonérónak nevezte, azt nemtom, mi:D
Lehet még pl Bicca, Bici, Bicsibocs, Bijcsi
Binnka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!