Van facebookra macskaszűrő funkció?
Egy férfi nagyon utálja a felesége macskáját és elhatározza, hogy megszabadul tőle. Beteszi a kocsijába, és elhajt vele 10 utcával messzebb, ott kiteszi a parkban és hazahajt. Épp hogy hazaér látja, hogy a macska kényelmesen ballag fel a lakásuk lépcsőjén.
Másnap elviszi 30 utcával messzebbre, de mire hazaér a macska is otthon van. Következő nap elvezet 30 km-el messzebbre, lefordul egy országútra, majd egy mellékúton is megy még össze-vissza vagy 10 km-t. Itt bemegy egy erdőbe és kiszei a macskát.
Néhány óra múlva cseng a feleség telefonja:
- Marcsi, otthon van a macska?
- Igen, itthon.
- Add neki a telefont, teljesen eltévedtem, és meg akarom kérdezni tőle a hazafelé vezető utat!
A macska, és az egér bemennek a kávéházba. A pincér kimegy és kérdezi:
- Mit hozhatok Önnek uram?
Egér:
- Mondjuk egy kis sajttortát, és 3dl kólát.
Odafordul a pincér a mácskához:
- És Önnek uram?
Macska:
- Á, nekem csak egy kis tejszínhabot az egérre!
- Hogy hívják a Macskanő lányát?
- ???
- Cicababa.
Más:
- Mi van a macska fején?
- ???
- Cirmos cica haj!
nincs ilyen elérhetően. vagyis nem tudok óla.
szóval az ilyen posztoknál jobb felső sarokban nyilacska legördít, és elrejted a macskás oldal posztjait, vagy leiratkozol a gyökér ismidről, vagy mindkettő :D
Az iskolában azt kéri a tanár a gyerekektől, hogy mondjanak különböző állatokat.
- Kutya - mondja Lacika.
- Ló - mondja Pistike.
- Macska - mondja Judit.
- Macska - válaszol Zsuzsa.
- Macska? De hiszen az már volt.
- Tudom, de ez egy másik macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!