Gáz az, ha valaki 21 évesen egyáltalán nem dolgozott még semmilyen munkahelyen? Diákmunkát se
Figyelt kérdés
Iskolában, okj képzésen a többieknél a leggyakoribb téma a munka, hogy éppen hol dolgoznak tanulás mellett meg ilyenek. Állandóan erről beszélnek. Ahogy nézem az osztályomban kb. mindenki dolgozott már valamit rajtam kívül. Én viszont még semmit. Érettségi után volt egy év kihagyásom ami semmittevéssel telt, előző meg az idei tanévben meg okj képzésre járok. Ez szokatlan és gáz, hogy valaki 21 évesen még semmit se dolgozott?2017. szept. 12. 20:02
11/13 anonim válasza:
24-leszek novemberben és én is csak most fogok majd elsődjére dolgozni.
12/13 anonim válasza:
Ha sulizol nem gáz:) ha nem jársz suliba se és semmit nem csinálsz akkor igen
13/13 anonim válasza:
30 éves koromig nem dolgoztam egy 10 évig tartó mély depresszió miatt. Pont lesz.rom, ki mit gondol úgy, hogy nem ismer. Szóval függ a helyzettől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!