Melyek azok a nevek, amiket te csúnyának tartasz, annak ellenére, hogy gyakoriak?
Figyelt kérdés
Férfi és női nevekre gondolok.2017. szept. 10. 15:54
1/7 anonim válasza:
Sok olyan név van, aminek a hangzása nem tetszik, de nem mondanám ezeket sem csúnyának. Valakinek meg az én gyerekeim neve nem tetszik, ez van.
2/7 anonim válasza:
Béla, Lajos, Géza, Rozál, Irén, Terézia brrr.
3/7 anonim válasza:
István. Szerintem egy fiatalnak elég bizarr. A becézései pedig nekem elég komikus hatást nyújtanak. Például: Pistike. Erről mindig a viccszereplő Pistike jut eszembe. :D
Ami még nem tetszik, az a Gábor. Mert az Gabinak becézik általában, ami elég férfiatlan becenév. A Gabriella esetén pedig nőietlen, tehát az a név se tetszik.
4/7 anonim válasza:
Nekem a Kristóf, Krisztián és Dalma nevektől áll fel a szőr a hátamon.
5/7 anonim válasza:
Krisztofel, Aurélió, Renátó, Daniella, Ildikó, Tünde, Kevin, Bence, Jennifer, Janiella
7/7 anonim válasza:
Minden második lányt Andreának hívnak, de én valahogy mászok falra ettől a névtől. Nem tetszik a becézése sem, Andi, olyan semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!