Miért van az, hogy én mindig csak a második vagyok?
Figyelt kérdés
Több közeli barátom is van, akikkel szoros a kapcsolatunk. Én úgy érzem, hogy mindent beleadok ezekbe a barátságokba, ha találkozóra hívnak, megyek, ha segíteni kell, rögtön ugrok. Viszont sokszor úgy érzem, én nem kapom vissza ezt. Félreértés ne essék, nem is várom el sőt, nem is azért teszem ezeket, hogy viszonozzák. De valaki/valami mindig fontosabb. Ha én szeretnék találkozni valamelyik barátnőmmel, akkor már vagy mással van programjuk, vagy elfoglaltak. Ugyanez igaz a fiúkra is, pontosabban eddig egy sráccal alakulhatott volna komolyabb dolog, de az sem jött össze ugyanez miatt. Már belefáradtam abba, hogy ha nincs más, akkor jó vagyok, de ha nincs szükség rám, "eldobnak". Nem sajnáltatni akarom magam, meg semmi ilyesmi, csak nem értem, hogy én csinálok valamit rosszul? Ma is lett volna programom valakivel, aztán kiderült, hogy mégis más tervei vannak, már nem is lepődtem meg...Nem tudom, mit csináljak.2017. szept. 7. 15:39
1/5 Niel89 válasza:
Szia!A történetedet olvasva,szerintem a válasz már benned él.Ha nincs viszont értékelés a kapcsolataidban,de nyilvánvaló,hogy ez számodra is fontos lenne,talán elsőre próbálkozz azzal,hogy stílusosan felhívod erre a problémára a másik figyelmét.Amennyiben pedig nem történik változás,úgy érdemes fontolóra venni az új baráti kapcsolatokat.
2/5 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, ha barátokkal nem is, párkeresésben igen. Elófordult már párszor, hogy én sok időt és energiát fektettem egy ismerkedésbe, míg a másik fél kb. le se szarta. Ezzel most már úgy vagyok, hogy ha látom, hogy egy lány így áll a dologhoz, akkor inkább én is hagyom őt, és csak olyannal ismerkedem, aki hajlandó ugyanannyi időt és energiát belefektetni, mint én. Ha pedig egy barátom csinálná ezt, megpróbálnám megbeszélni vele, hogy ez így nem oké.
3/5 anonim válasza:
Nem jól csinálod, 2-es. Neked magadnak nyilván te vagy a legfontosabb, de egy csajnak meg ő maga, és nem te, akit alig ismer. Ahhoz, hogy fontossá, urambocsá' mindenkinél fontosabbá válj a számára, tenned kell. Meg kell szerettetned magad, fel kell tárni azokat a tulajdonságaidat, amik erre alkalmassá tesznek téged. El kell varázsolnod őt, és ezt a varázst fenn kell tartanod évtizedeken keresztül.
4/5 anonim válasza:
3-as, nem azt várom el, hogy az első pillanattól kezdve fontosabb legyek számára, mint ő maga, csak azt, hogy ha nem akar ismerkedni, de látja, hogy én próbálok, akkor mondja meg nekem, ha meg akar, akkor ne nekem kelljen mindent csinálnom, hanem kölcsönös legyen a dolog. Nem fogok senki után teperni, miközben ő le se szar.
5/5 anonim válasza:
Pedig az egyik legszebb férfiúi erény a kitartás. És sok nő díjazza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!