Pesten a Nagyfuvaros u. és környéke mennyire veszélyes? (8. ker)
Figyelt kérdés
Oda megyek holnap albérletet nézni. Van értelme?2017. szept. 4. 12:03
1/5 anonim válasza:
És ha nem bort , hanem sört iszik , akkor mi van?
3/5 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem nincs messze a keletitől, tehát nem a 8.ker legdurvább része... És csak szobát bérelnék. Havi 45-ért. Ha nem jön be elköltözök. Még egy hónapra se merjem?
2017. szept. 4. 12:22
4/5 anonim válasza:
A Matyas ter ott a gond, ott meg nappal is lassitas nelkul kozlekedunk. Ha megallsz a kocsival es nem rokon vagy, sztem meg is esznek ...
5/5 anonim válasza:
Menj el. Szerintem nem annyira durva már az a rész, mint volt. Eléggé változik a nyolcker. Szerintem a legfontosabb a konkrét ház. Ott kik laknak bent... Mert az a gáz, ha ott van valami olyan társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!