Létezik hogy valaki ennyi miatt akarjon öngyilkos lenni?
Figyelt kérdés
Egyik barátom nemrég megkísérelt egy öngyilkosságot (nekihajtott egy fának kocsival de szerencsére túlélte)
Stabil, jómódú családból jött, egyetemre jár, gyönyörű barátnője van stb.
Hirtelen elkezdett furán viselkedni nem jött ki a szobájából meg folyton hányt és utána jött ez az eset.
A barátnője szerint azért csinálta mert pár nappal korábban volt egy buli és a barátom annyira részeg volt hogy elment egy másik sráccal annak a lakására és lefeküdt vele. És ettől elméletileg annyira undorodott saját magától hogy nem birta elviselni (ezt a barátnő szerint a fiú mondta neki)
Amúgy senki sem érti, a barátom vidám volt és szeretett élni. Amúgy teljesen heterónak tűnt.
Az a kérdés hogy tényleg létezik hogy ennyi miatt meg akarjon halni valaki? Hiszen ez nem nagy dolog, a homoszexualitást már tolerálják az emberek.
2017. szept. 3. 08:51
1/10 anonim válasza:
Igen persze alapesetbe nem vészes ha valaki melegnek vallja magát, de viszont ő nem volt homoszexuális hanem színtiszta hetero volt. Elképzelhető,hogy annyira undorodik magától,illetve szégyelli mivel te magad mondtad,hogy a barátnője gyönyörű lány és gondolom nem mellesleg szerelmes is bele. Mivel egyetemre jár gondolom egy egyetemi társosággal volt bulizni,így nem kizárható,hogy videófelvétel készült erről és ezzel őt zsarolják.( Mondom ez egyéni feltevés valóság alapja nem biztos,hogy van,de sajnos ez is előfordulhat). A devináns cselekedett ha egy ember életében már csak gondolat nem mellesleg megvalósított formában előjön a melett nem szabad elsétálni ha nektek nem nyíl meg mindenképp ajánlatos egy pszichológust vagy akár pszichiátert felkeresni. Remélem tudtam segíteni!
2017. szept. 3. 09:06
2/10 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető.
Lehet, hogy már tolerálják, de ő maga nem tudja tolerálni! Meg belegondolhatott abba is, hogy ilyen hajlamai IS lehetnek...
Gondolom, antialkoholista lesz egész életére.
2017. szept. 3. 09:12
3/10 anonim válasza:
Sajnálatos...
...hogy nem sikerült neki.
2017. szept. 3. 09:28
4/10 anonim válasza:
A barátnő meg jó pletykàs ha ezt ìgy elmondta...
2017. szept. 3. 09:39
5/10 A kérdező kommentje:
Első: tényleg, lehet hogy zsarolják vele vagy ilyesmi. Ebbe bele sem gondoltam.
Köszönöm a választ mindenkinek!
2017. szept. 3. 09:42
6/10 anonim válasza:
Az érzelmi hatások sok mindent ki válthatnak az emberből.
2017. szept. 3. 09:44
7/10 anonim válasza:
Én is okádnák magamtól. Öngyi nem lennék, de mindenki máshogy rendezi ezt le magában, ö nem bírja feldolgozni. Szakember kéne.
2017. szept. 3. 09:52
8/10 anonim válasza:
magambol kiindulva, egy ilyen utan siman akarhat ongyilkos lenni valaki. bar nekem alapbol eleg ondestruktiv hajlamom van, pl. a vagdosas se ritka nalam, de a homo dolgoktol meg kifejezetten undorodok.. sose csinalnek semmit csajjal, de ha valami csoda folytan megis ilyen helyzetbe keverednek, hat en se tudnam feldolgozni... ennel nekem kevesebb is eleg az onpusztitashoz, meg ongyilkos gondolatokhoz, es egy ilyen ki tudja, mit hozna ki belolem.
19/L
2017. szept. 3. 09:58
9/10 anonim válasza:
Nem mindenki tolerálja a homoszexualitást, ahogy a fenti hozzászólásokból is láthatod. Lehet, hogy a barátodnak eddig is voltak ilyen hajlamai csak elnyomta magában és most hogy ki is próbálta a dolgot, annyira szégyenli magát, hogy nem akar ezzel a tudattal élni. Sajnos sokan nem tudják elviselni a gondolatot, hogy ők esetleg mégsem annyira heterók, mint amennyire hitték magukat. Szakmai segítség kell a barátodnak és sok-sok baráti támogatás, hogy túllendüljön ezen az undoron.
2017. szept. 3. 10:56
10/10 anonim válasza:
Beszélni kéne a fejével, hogy egyáltalán nem olyan nagy gáz amit csinált. Elsőre talán nagyon rossznak tűnik a helyzet, de idővel sokkal jobb lesz, még akkor is ha most kilátástalannak tűnik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!