Ti tudtok korán reggel suliba menet enni?
Figyelt kérdés
Én szinte sosem,még akkor sem ha üres gyomorral feküdtem le előző este,csak anyám rám kényszeríti,hogy egyek.Nem tudja megérteni,hogy ilyenkor nagyon összeszűkül a gyomrom és nem megy le egy falat sem.Persze ő már korán reggel töltött káposztával indítja a napot,szal az ő gyomra már hozzászokott. :D
Ti mit szoktatok ilyenkor fogyasztani,esetleg kihagyjátok és később a suliban esztek valamit?
2017. szept. 2. 08:37
11/11 anonim válasza:
Reggel én sem tudok enni . Muter nehezen , de meg tudta érteni hiába hajnal 5-kor kelet és félhagkor indulok kocsival , hogy 7-re be érjek ( 80-kmről járok) suliba se mindig eszek , ha van lyukas óránk akkor ki szoktunk ugorni a Tescoba kaját venni , vagy be ülünk egy kávéra a közeli frei-be . Kora reggel alapol nem tudok enni , vezetés közben meg fölleg nem mert pályán járok és 140-es temponál meg másra kell figyeli . Reggel kávéval indìtok meg menet közben 2 fél literes energia italt le tolok és meg se kottyan a korán kelés meg a hajnali vezetés . 1-2 orakkor szoktam enni suki után mert megyek melozni meg haverokkal ide-oda álltalában . Pénteken éjszaka azaz szombat hajnal 3-4 körül érek haza mert este ahova járok suliba város szoktunk csapni egy találkozót az autós társakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!