Most lettem nyolcadikos, és nagyon félek ettől az egésztől. Van valami tanácsotok?
A lenyeg h ne paraz ra old meg a felveteli feladatokat tanulj rendszeressen nem kell sokat de ne is kevesset es menj el felkeszito orakra abba az iskolaba ahova szeretbel jarni es ott is ird a felvetelid es emlekezni fognak rad ha mar a felkesziton is jol teljesitesz akk tobb eselyed van mint akit nem ismernek
Nem nehez a felveteli csak a stresz ami rajtad van lekott ne szresszelj legyel nyugott es minden rendben lesz
A lenyeg h ne paraz ra old meg a felveteli feladatokat tanulj rendszeressen nem kell sokat de ne is kevesset es menj el felkeszito orakra abba az iskolaba ahova szeretnel jarni es ott is ird a felvetelid es emlekezni fognak rad ha mar a felkesziton is jol teljesitesz akk tobb eselyed van mint akit nem ismernek
Nem nehez a felveteli csak a stresz ami rajtad van lekott ne stresszelj legyel nyugott es minden rendben lesz
Az tényleg jo lehetöség ha pl szerveznek felv előkészitöt akkor menj el mert gyakoroljátok a feladatokat.
Nekem ami nagy meglepődés volt mikor bementem az iskola aulájába már volt egy barátom felkészitöröl ismertem és mondta hozott szögméröt vonalzot 10féle ceruzát :Dénmeg csak egy tollat.
Amugy suliba matekorákon állandoan készültünk rá mindenhonnan az folyt...
Visszatérve mindenkit kijelöltek termekbe ,bementem ,leültettek személyit elkérték és utánna várakozás...(segitett hogy ismerös környezet)
Kiosztották a füzetet és elkezdtük irni magyar az csak logikai volt teljesen azt nézik hogy gondolkodol ,és mindig a legegyszerübb választ ird be ami eszedbe jut.
Matek kicsit neccesebb volt de rengeteget készültünk rá tiis fogtok 100% .
Matek inkább alapmüveltség + szövegértés elolvastam egyszer ,nem értettem aztán mégegyszer átgoldoltam és nem is nehéz ez sose kapkodj rengeteg időd lesz nem kell sietni.
Nem nagy dolog mi lesz késöbb egyetem stb.
Sikerülni fog hajrá .
Ha egyéb kérdésed szivesen válaszolok pmben.
15F
A legfontosabb, hogy ne görcsölj rá, az sokat ronthat a teljesítményeden.
Gyakorolj otthon, töltsd ki az előző évek felvételi lapjait. Valószínűleg a suliban is fogtok gyakorolni és ezenfelül ha gondolod, járhatsz előkészítő foglalkozásra is.
Nem tudom, te milyen profilú vagy, de a legtöbb embernek a magyarja szokta felhúzni a matekot. Szerintem mindkettőre fordíts energiát.
Én is csak azt tudom elmondani hogy ne stresszelj :), az jó ha mész előkészítőre ott sokat segítenek, pláne ha olyan tanart kapsz ki, aki gyorsabb feladatmegoldasi technikákat mondd (matekra értem). Én most mentem 9.osztályba, úgyhogy frissek az élményeim😂 nyugodtan irj priviben ha vannak kerdeseid😊
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!