Hogy telt a nyaratok?
Figyelt kérdés
:)#szórakozás #család #barát #pihenés #kikapcsolódás #nyár #iskolakezdés #nyaralás #vakáció #nyári szünet
2017. aug. 30. 14:00
11/15 A kérdező kommentje:
Én sem tudom miért vannak egy csomóan lepontozva, én mindenkinek zöld kezet adtam :/.
2017. aug. 30. 15:23
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez volt életem legszebb (és legrövidebb) nyara.
Amerikában voltam, pedig fél évvel ezelőtt még álmodozni sem mertem róla, hogy eljutok egyszer is odáig...
Emellett sokat pihentem és találkoztam a barátaimmal.
13/15 anonim válasza:
Egész jó volt.Végig feküdtem az egészet,senki nem zavart,és csak egyszer-kétszer kellet bemenni a városba,meg max a boltba.
14/15 anonim válasza:
Nagyon jó volt! :) Rengeteget voltam a párommal, akivel távkapcsolatban vagyunk.
Voltam vele állatkertben, a Red Bull Air Race-n, júluisban minden hétvégén elmehettem hozzájuk, így a szüleit is megismertem végre, jött velünk egy nyaralni egy hétre, ahol 2,5 év után végre először alhattunk együtt. :)
15/15 anonim válasza:
Egész jól sokat találkoztam a barátaimmal,pihentem és neztem sorozatot.es most jöttem haza Amerikából.kar h kezdődik a suli meg utazgattam volna szívesen:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!