1/14 anonim válasza:
Miért félsz? Ha eddig nem bántott, valószínűleg ezután sem fog. Csak néz.
2/14 A kérdező kommentje:
Kösz, ez még kellett...:D
2017. aug. 29. 23:51
3/14 Bihar Valatonon válasza:
Én nem szoktam...ha lefoglalod magadat pl emberek sötétben való terrorizálásával akkor nincs rá időd :)
4/14 A kérdező kommentje:
Istenem...:P
2017. aug. 29. 23:53
6/14 Bihar Valatonon válasza:
Honnan tudtad ki vagyok?! :P
7/14 A kérdező kommentje:
Mert mostanában mindig fent vagyok négyig, mert bár egész nap mászkálok, mégsem tudok aludni. De egy idő után fáradt vagyok olvasni vagy netezni, de aludni nem tudok, és ilyenkor csak forgolódom, és eszembe jutnak sztorik, ijesztő hangokat hallok stb.
2017. aug. 30. 00:02
8/14 anonim válasza:
Itt meg úgy recseg a lépcső, mintha lépkedne vki rajta.
9/14 Bihar Valatonon válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=pKlnMp7_zbo foglaljátok le magatokat videókkal inkább
10/14 anonim válasza:
Meg kint szoktak zörögni a bokrok, de azok csak a sünik :-) Azon mondjuk nem jó gondolkozni, hogy mi van ha egy betörő bent tartózkodik és bármelyik pillanatban rád nyithat és nyakon szúrhat(sőt álmodni se jó ez, mert aztán egészen reggelig parázol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!