Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A változás rossz? Ilyen formába?

A változás rossz? Ilyen formába?

Figyelt kérdés

Két éve lettem ilyen ,szóval nem egy hét alatt változtam csak így meg xdd :

Két évvel ezelőtt majd nem mindenkit a barátomnak hívhattam az előző osztályomba (igen ,mert átmentem gimnáziumba,kis gimnazista lettem :3 ) ,és úgy mondottam majd nem mindenbe /mindenkibe a jót láttam .

Nos ez teljesen megváltozott...

Egy olyan ember lett belőlem aki a napja nagy részét a gépe előtt tölti ,nem annyira érdekli hogy kivel mi történik -ha csak nem áll közel hozzám az illető ,nagy részt nem annyira érdekel hogy mi lesz velem vagy mi nem .

Nem szeretek kimozdulni sehova se és az emberekkel se szoktam beszélni ,nagy részt mindenkibe a hibát keresem és a rosszat látom ;nem is akarok senkivel se megismerkedni vagy összebarátkozni ....ha mosolyognom kell mert megkérnek rá ,vagy pedig csak illedelmesen kell viselkednem akkor felveszek egy maszkot (úgy mondottan ,avagy megváltoztatom a személyiségem ) és mindenki boldog...még a szüleim is

Állandóan csak gamerkedek és nem is érdekel hogy ki mit gondol rólam ,az emberek érzései nem szoktak annyira meghatni és többnyire (ahogyan anyum mondta ) ,nagy részt mindig úgy nézzek mint aki képes lenne mindenkit megölni aki a közelében van (persze ez csak idegeneknél van ,családon belül nem )

Sokszor mondják a szüleim hogy gyakran ők is megijednek tőlem ,a viselkedésemtől :/

Azt szeretném megkérdezni hogy van -e olyan aki ilyen ,vagy aki ilyen volt .Fiúk és lányok részéről szívesen várom a válaszokat :)

THX x3

14/L

2017. aug. 29. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:

14 éves vagy, kamaszodsz, teljesen megváltozik a hormonszinted, a gondolkodásmódod,a viselkedésed, és hogy mit szeretsz és mit nem. Tulajdonképpen gyerek vagy, tanulnod kell és játszanod, és ha van lehetőséged barátkoznod. Amíg a jót is meglátod az emberekben addig nem baj ha észreveszed a hibáikat is, de ha csak azokat tartod szem előtt, boldogtalan leszel és bunkó..

Sok sikert :)

2017. szept. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!