Szerintetek ha egy pasi ezt csinálja akkor ez mit jelent nála?
Figyelt kérdés
Sofőrként dolgozik egészen pontosan buszsoforkent vele szoktam délutánonként hazajárni, nagyon sokszor mosolygunk egymásra meg szemezeunk is és annyira aranyos! Igaz hogy szinte mindig megbamulja a mellemet de ez annyira nem zavar. Mostmár köszönünk is egymásnak, és nem csak a buszon hanem az utcán is. O 26/F én meg 18/L2017. aug. 29. 18:38
11/19 anonim válasza:
Csak fúlnak benne a férfi ösztönök.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez csak egy ilyen fellángolás lenne a részéről vagyis remelem. Mindig amikor találkozunk akkor olyan édesen mosolyog csillognak a szemei, én is mindig mosolygok rá csak van amikor nem eléggé vagy van hogy csak egy kicsit mosolygok mert olyan a kedvem es utána olyan lelkiismeret furdalásom van miatta...és akkor hogyha elmegyek vele a vegallomasig akkor mit csináljak? Vagy mit mondjak neki hogy miért akarok odáig menni? Meg akkor nem is kene nagyon hatra mennem hogy tudjunk beszélni ha úgy alakul igaz?
2018. febr. 7. 14:32
14/19 anonim válasza:
a végállomáson jönne a gyömösz
15/19 A kérdező kommentje:
Én nem hinnem, o teljesen más mint a többi
2018. febr. 7. 16:23
16/19 anonim válasza:
Ismerek egy hasonló buszsofőrt kb ő is ennyi idős lehet és nagyon feltűnően bámulja a lányok mellét... egy barom, össze-vissza csalja minden baránőjét. Hová valósi vagy?
17/19 anonim válasza:
"Ő teljesen más mint a többi"
És ugyanúgy bámulja a melleket mint a többi férfi.
Nem tudom mi értelme volt kiírni a kérdést. Tudod miért a melled nézi? Mert a tested érdekli.
De nem számít neked ez, hisz akármit írunk, te rávágod ő más, nem olyan, ő aranyos, szóval így is úgyis próbálkozni fogsz nála.
Hajrá, utána lehet átmész kis csalódáson, vagy összejössz vele és minden jó lesz, amiből tanulsz.
18/19 anonim válasza:
Kapj már észbe aranyom! Ha arra vágyódsz hogy egy buszsofőr macája legyél,akit megdöngethet a busz hátuljában akkor hajrá.Ha ennél többre,akkor koppintsd le a disznót.Bocs hogy ezt a kifejezést használom,de mit vársz egy olyan pasitól aki a melleid stíröli és még csak nem is ismer? Csillog a szeme,ja,de nem a szerelemtől az tuti.Tudsz róla egyébként valamit?lehet nős három gyerekkel.
19/19 A kérdező kommentje:
Valamennyire azért ismerem ot. Nincsen felesége se barátnője és gyereke sem.
2018. febr. 16. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!