Láttam falunapon egy lányt egyedül le ült egy székre nem sokáig maradt És el ment?
Akkor kezdjünk teóriákba.
Leült a székre, de hirtelen eszébe jutott valami.
Csak pihent egy kicsit, én városnapon sokat járkálok.
Várt valakire, de aztán meggondolta magát.
Vagy csak úgy. Nem kell mindennek jelentőséget tulajdonítani.
Hja, az élet nagy rejtélyei!
Én tegnap leültem egy padra, de nem volt kényelmes, és a naptól forró is volt, ezért fél perc után felálltam. Hát, ja , lázadó vagyok, szeretem megbotránkoztatni a környezetemet :D
Sőt!
Múltkor leszálltam a villamosról és ugyanazzal a lendülettel felszálltam a másik ajtón. (elnéztem a megállót)
Egyszer pedig fél percet álltam egy bolt előtt azon gondolkozva, hogy bemenjek-e. Végül nem mentem be, mert zárva volt. :D
Talán nem tetszett neki a zenekar.
Talán eszébe jutott, hogy más dolga is van.
Talán csak alapból egy percre akart csak leülni a székre, mivel más dolga volt, csupán leült meghallgatni a zenekart.
De miért érdekel ez téged? Tetszett a lány?
Vagy nem tetszett? És te mennyi ideig ültél le? Ha nem ültél le, akkor miért nem?
#6 A kérdező valószínű most egy hétig értetlenkedne, és nem tudná elképzelni, hogy miért csináltad.
Kérdező! Nagy terhet veszel le a válladról, ha kicsit nyugisabbra fogod!
Azért kíváncsi lennék rólam milyen diagnosztikát állítanak fel idegen emberek :D
Én például néha munka után kimegyek a vasútállomásra és csak ülök ott, nézem a vonatokat, majd ha meguntam akkor hazamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!