Mit csináljak ebben az egy évben "egyedül"?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, az idén érettségiztem, azonban nem vettek fel egyetemre, ezért szeretnék egy évet kihagyni. De attól félek, hogy ebben az egy évben még jobban elmagányosodom. Középiskolában is csak pár barátom volt, most ők elmennek egyetemre, új életet kezdenek és engem teljesen elfelejtenek. Segítsetek, mit csináljak? Szeretnék tavasszal érettségizni kémiából, angolból nyelvvizsgát tenni + most kezdem el a jogsit csinálni. Lesz teendőm erre az egy évre, de teljesen egyedül leszek, nem lesz senki. Párom sem volt még soha. Hogyan lehet ezt az évet átvészelni addig, amíg nem megyek jövőre egyetemre?2017. aug. 25. 13:22
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egész jól a körülményekhez képest. Egyenlőre nem olyan vészes még :D
2017. okt. 9. 12:33
13/13 anonim válasza:
7-es vagyok. Csak ránéztem erre a kérdésre ismét.
Februárban nekem is jelentkeznem kéne mesterre, de nem tudom mi legyen, nincs sok kedvem. :D
Most egyelőre dolgozgatok. Nyugi, ez a néhány hónap nagyon hamar el fog telni. :) Túl hamar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!