Miért koptatja le valaki a barátnőjét vagy haverját stb?
Figyelt kérdés
Milyen esetekben koptatja le valaki egy személyt!2017. aug. 25. 11:09
1/8 anonim válasza:
Ha olyan majom, hogy nem képes nyíltan közölni vele, hogy (már) nem kedveli annyira.
2/8 anonim válasza:
Ha megunom az egyik luzert koptatom.
3/8 anonim válasza:
Én elég introvertált vagyok, tehát szükségem van "alone time"-ra. Ha nagyon "túlszocializálódtam" magam, akkor előfordul, hogy visszautasítok meghívásokat, mert tudom, hogy csak utálatos lennék. Meg van olyan is, hogy valaki nagyon rám akaszkodik, de nem veszi észre magát, olyankor először finoman próbálom lekoptatni, aztán ha az sem segít, egyre idegesebb leszek miatta és egy idő után "robbanok". Ez ritkább, de azért előfordult már.
4/8 anonim válasza:
Én akkor szoktam ezt tenni, ha az idegeimre ment már a másik a viselkedésével, vagy mindig velem verseng, esetleg majmol, és kibeszél engem.
Akire nincs igényem, azt kizárom az életemből.
5/8 anonim válasza:
Én detto ugyanolyan vagyok, mint a 3. válaszoló. Nekem már az is bőven elég, ha pl. egy hétig iskolában vagyok és minden nap találkozok az ottani barátnőimmel. Ha utána hétvégére beszerveznek valami programot, általában lemondom, mert nagyon fárasztó számomra, hogy egész héten ott kellett jópofiznom velük, erre mikor végre egyedül lehetnék hétvégén, akkor is korán kell kelnem és órákat buszoznom, hogy velük csevegjek. Most amúgy biztos bunkónak tűnök meg minden, de ez van :/ Inkább lemondom az ilyen találkákat, minthogy elmenjek, amikor amúgy is fáradt vagyok meg ilyesmi és morcosan üljek ott.
6/8 anonim válasza:
Én akkor, ha kiderül, hogy manipulátor az illető.
Ha megmondanám, hogy az a bajom, hogy a hátam mögött keveri a szart, azzal is csak magamnak ártanék.
7/8 anonim válasza:
És mondjátok csak, miért nem lehet ezt nyíltan kezelni? De sok gyökér van itt.
8/8 anonim válasza:
Ha nyíltan megmondom, hogy "Bocs, nem akarok most veled lógni" az ugyanúgy lekoptatás... Nem tudom, mi a problémád, utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!