Ki az a Zsozeatya? Mostanában mindenhol azt hallom, olvasom, hogy zsozeatya így-úgy, de mitől olyan felkapott?
Első véleményem nekem is kb az volt, amit mindenki írt...de aztán ahogy kicsit jobban beleástam magam a csatornába, megtetszett. Mostmár visszatérő vagyok a csatornáján. Elsőre tényleg gyerekesnek tűnik, de rengeteg videójában elmondja, hogy a nagyon fiataloknak kocc van, mert nem nekik való a csatorna.
Zsoze azoknak csinál videót, akik egy szar melós nap után fáradtan hazaérnek, és egy kis viccelődésre vágynak. Szerintem nagyon intelligens annak ellenére, hogy mindenben poénkodik. De ez a "munkája". Erről ismert a csatorna. A jelleméről. Vannak komolyabb témájú videók is a csatornán, szerintem ott lehet igazán látni, hogy milyen ember.
Én tisztelem őt :)
Rettenet humora van a tagnak imádni való, pont nem ez a tucat ember mint a többi youtuber. Igen csúnyán beszél és igen hatalmasakat kacag a videóban mint ahogy egy normál átlag ember is a mindennapokban. Pont nem megjatszosnak mondanám, mint a sok szponzorált videos aki csak simán azért nem vállalja fel magát, hogy legyen sok sok szponzor pénz meg szponzor cucc. Munkásságára térve valóban játékokkal játszik általában a streamjaiben és ökörködik meg örök sláger zenéket nyomat. Mint ahogy mindenkinek neki is vannak szarabb napjai amikor kicsit erőltetett, de akkor sem megjatszós a dolog ami nyújt nekünk. Sokan azért nézik, mert nem zsákba macskát árul azt kapjuk ami oda van írva, nincs clickbait cím, meg próbálj meg nem nevetni és társai videó csak hulyules és boldogság :D
Mostanában nem igazán foglalkozik a nézőivel a youtubeon nem reagál a kommentekre még stb de reméljük, hogy ez hamarosan újra visszaáll a régi kerékvágásba. Röviden ennyi érdemes megnézni. Én imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!