Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mi a kedvenc idézete?

Kinek mi a kedvenc idézete?

Figyelt kérdés

Van olyan,ami a mindennapokban motivál titeket?

Ha igen melyik az és miért?

2017. aug. 19. 20:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
"A félelem gyatra motiváló erő."
2017. aug. 19. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez a két kínai

Mindazok közül, amiket elvesztettem, az eszemet hiányolom a legjobban.

A bölcsesség nem jön mindig együtt a korral. A kor gyakran csak egyedül jön.

2017. aug. 19. 20:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
2017. aug. 19. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Igeeen idezet manias vagyok es a szobam tele van veluk😊

"Ha megtudtad álmodni, meg is tudod valósítani."

"Ne félj attól ha különbözöl. Félj attól, hogy olyan leszel mint mindenki más."

"Mindenki nevetni fog az álmaidon, miután megvalósítottad őket pedig utálni fognak."

"Vagy odateszed magad és minden erőddel küzdesz érte, vagy hagyod hogy más valósítsa meg.. A döntés a te kezedben van."

"Az alkotó élet titka, hogy megőrizzük a gyerekkor szellemét."

"A szépség onnantól létezik, ha önmagad vagy."

2017. aug. 19. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

"Vanegyszálcigid?"

Lakatos Coelho

2017. aug. 19. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
"Úgy kerek, ha én nyerek."
2017. aug. 19. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egy jó halál többet ér egy rossz életnél." (Jókai Mór)

Régebben az "Élj a mának" volt a fő motivációm, de ez az idézet valahogy teljesebben fejezi ki az élet értelmét. :)

2017. aug. 19. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:

"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány. Becsüld a jelent, mert jót jelent!"

Kung Fu Panda

2017. aug. 19. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

"Az élet tiszteletével kezdődik a sokat és üres frázisként emlegetett igazi szeretet. A családi szeretet is. S ennek alapja az öröm, hogy a másik a világon van, és hogy találkozhattunk. S ennek az érzésnek a másik alapja az öröm, hogy én is a világon vagyok, engem is lehet szeretni, s hogy a találkozásunk erről is szól. Semmiféle gyűlölet, önutálat nem fér bele a szeretetbe. A mérgelődés, a harag, a féltés, az aggódás bőven belefér, de a gyűlölködő elutasítás nem." /Popper Péter/

"Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, és attól, hogy a világ mégsem annyira szar. Vannak, akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is -, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ők feladják, mindenki veszít."

/A jövő kezdete/

"A könnyebb utat akarod választani, mert félsz. Félsz, mert ha elbuksz, akkor nem tudsz mást hibáztatni. De hadd mondjak valamit: az élet ijesztő, szokj hozzá! Nincsenek varázsos megoldások, minden tőlünk függ, úgyhogy állj talpra, menj és tegyél érte valamit! (...) Az értékes dolgokat sohasem könnyű megszerezni." /Dokik/

Van még rengeteg másik is, legjobban a 2. tetszik. Hajlamos vagyok feladni a dolgokat, ilyen kor gyorsan erre gondolok.

2017. aug. 19. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:
A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, de nem maradhat kifejezés nélkül.
2017. aug. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!