Ti szoktatok melltartot hordani alvas kozben? (kort os irjatok)
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten a fiuk valasza erdekel :)2017. aug. 18. 20:06
11/25 anonim válasza:
Hogy jut ilyen eszedbe??? Minek kéne éjszakára melltartó???
12/25 anonim válasza:
Igen, de engem nem zavar. Soha nem éreztem kényelmetlennek melltartót, kivéve a push up-ot, amit meg nem hordok. Mindig veszek fel a pizsama alá, nem szeretném, hogy a szüleim lássák a mellbimbóm vonalát, elég szégyellős vagyok, még előttük is. De hát tényleg nem idegesít, már annyira megszoktam, mintha nem lenne rajtam semmi, nem érzem. Szerintem én vagyok a világon az egyetlen nőnemű lény, akinek kényelmes a melltartó. :D 17/L
13/25 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:) ismerek olyat aki sportmelltartoban alszik, meg nehanyan az otarsaim kozul. Es azert nem irtam azt hogy egyaltalan, mert tolem nyugodtan irhatnak, csak nem fog erdekelni a valaszuk :)
2017. aug. 18. 20:50
15/25 anonim válasza:
Én max. akkor, ha nem vagyok egyedül, pl. barátaimmal kiránduláson vagy ottalvós bulin és még sokáig ébren vagyunk, program van. Ha kizárólag alvásról van szó, akkor már nem ragaszkodom hozzá annyira, de mások társaságában nem szeretek melltartó nélkül lenni. Ugyanakkor otthon, egyedül mindig melltartó nélkül alszok, sokszor még napközben sem öltözök fel normálisan, hanem csak pizsiben nyomom egész nap :)
16/25 anonim válasza:
nem, mert még nem nőtt ki.
0,5/N
17/25 anonim válasza:
Nem szoktam. Örülök,hogy levehetem és "szabad" lehetek. Ha párommal alszom akkor sem veszek fel estére.
18/L
18/25 anonim válasza:
Nem, még sose aludtam rendes melltartóban, sportmelltartóban igen, de csak azért mert itthonra azt hordok és volt hogy elfelejtettem levenni:D De amúgy én is a kényelemre törekszem és bár számomra nem túl kényelmetlen napközbenre a melltartó, az alvás azért más helyzet.
19/25 anonim válasza:
Itthonra és alvásra is topot hordok. Olyat aminek van azért tartása de nincs benne merevítő így nem nyom ha ráfekszem.
Meztelenül túl védtelenek a mellbimbóim, úgyhogy nem értem soha azokat akik úgy alszanak. Vagy lehet vízágyon selyemlepedőn szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!